www.pavl.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Вівторок, 23 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Павлоградський район >> Проекти рішень районної ради
Про призначення керівника ПРКП „Павлоградська пересувна механізована колона“
Версія для друку Написати листа
П Р О Е К Т Р І Ш Е Н Н Я

Про призначення керівника ПРКП „Павлоградська пересувна механізована колона“

Керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників комунальних підприємств, закладів та установ, що є у спільній власності територіальних громад району, та укладення з ними контрактів, затвердженим рішенням районної ради від 26 лютого 2016 року № 44-3/VII, розглянувши заяву Булики Володимира Володимировича, з метою приведення трудових відносин з керівником Павлоградського районного комунального підприємства „ Павлоградська пересувна механізована колона “ у відповідність до вимог діючого законодавства, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань управління спільною власністю територіальних громад та житлово-комунального господарства, районна рада вирішила:


1. Призначити Булику Володимира Володимировича керівником Павлоградського районного комунального підприємства „Павлоградська пересувна механізована колона“ та укласти з ним контракт терміном на 3 роки.

2. Доручити голові Павлоградської районної ради Павлову Д.М. підписати контракт про трудові відносини з Буликою Володимиром Володтмировичем.
3. Виконання рішення покласти на заступника голови районної ради ПетренкоЛ.Я., контроль – на постійну комісію районної ради з питань управління спільною власністю територіальних громад та житлово-комунального господарства.


Голова районної ради Д.ПАВЛОВ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор