www.pavl.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Павлоградський район >> Проекти рішень районної ради
Про створення тимчасової контрольної комісії районної ради
Версія для друку Написати листа
П Р О Е К Т Р І Ш Е Н Н Я

Про створення тимчасової контрольної комісії районної ради


Відповідно до частини 2 статті 43, статей 48, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, статей 104-106 Регламенту Павлоградської районної ради, заслухавши і обговоривши пропозиції депутатів щодо необхідності створення тимчасової контрольної комісії районної ради з питання врахування думки громадян та рішень місцевих рад при утворенні та ліквідації районів в Україні в 2020 році, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності та етики, Регламенту, взаємодії з органами місцевого самоврядування, районна рада вирішила:

1. Створити тимчасову контрольну комісію з питання врахування думки громадян та рішень місцевих рад при утворенні та ліквідації районів в Україні в 2020 році і затвердити її завдання, кількісний та персональний склад, голову комісії та термін діяльності комісії згідно з додатком.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань депутатської діяльності та етики, Регламенту, взаємодії з органами місцевого самоврядування.


Голова районної ради Д.ПАВЛОВ



Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор