www.pavl.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Павлоградський район >> Проекти рішень районної ради
Про перерахування власних коштів спеціального фонду районної ради минулих періодів до загального фонду районного бюджету
Версія для друку Написати листа
П Р О Е К Т Р І Ш Е Н Н Я

Про перерахування власних коштів спеціального фонду районної ради минулих періодів до загального фонду районного бюджету


Відповідно до Конституції України, керуючись статтями 13, 641 Бюджетного кодексу України, законами України „Про місцеве самоврядування в Україні“, „Про Державний бюджет України на 2021 рік“, зважаючи на наднизький рівень джерел надходжень до районного бюджету Павлоградського району, що обумовлено відсутністю справляння доходів на відповідній території, враховуючи безумовне виконання повноважень, які покладено на районну раду, незабезпеченістю в коштах по утриманню виконавчого апарату районної ради навіть по видаткам пріоритетного напряму (заробітна плата з нарахуваннями та розрахунки за енергоносії), у зв’язку з втратою цільового призначення назріла термінова необхідність у перерахуванні власних надходжень спеціального фонду районної ради, які зараховувалися у попередні роки як плата за оренду майна бюджетних установ та не були використані, протягом тривалого періоду до загального фонду районного бюджету для забезпечення коштами для виконання основних повноважень районної ради, що не покриваються коштами загального фонду за відповідною бюджетною програмою, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань планування бюджету і фінансів, цінової і податкової політики, районна рада вирішила:

1. Здійснити перерахування невикористаного залишку спеціального фонду власних надходжень районної ради минулих періодів до загального фонду районного бюджету у сумі 800,0 тис. грн., а саме:
з рахунку спеціального фонду бюджету код доходів 25010300 „Плата за оренду майна бюджетних установ“ (рахунок UA408201720344261002200039684) перерахувати в загальний фонд код доходів 24060300 „Інші надходження“.
2. Доручити голові Павлоградської районної ради ПАВЛОВУ Д.М. вжити необхідних заходів для виконання пункту 1 цього рішення.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування бюджету і фінансів, цінової і податкової політики.


Голова районної ради Д.ПАВЛОВ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор