www.pavl.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Павлоградський район >> Новини
Вулиці Петропавлівського району вперше у своїй історії мають якісний асфальт – Валентин Резніченко
Версія для друку Написати листа
Обласним коштом капітально відремонтували вулиці Свободна та Свободи Петропавлівського району, які ніколи не знали якісного асфальту. Загалом у 2017-му планують оновити покриття близько 160 комунальних автошляхів регіону, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.


«Кожен населений пункт, незалежно від його розмірів та кількості мешканців, має бути комфортним для життя. На цьому повсякчас наголошує Президент України Петро Порошенко. Тому оновлюємо дороги як у містах, так і у віддалених селах. Від поточного ремонту відмовилися, у пріоритеті – капітальний», – зазначив Валентин Резніченко.

У Миколаївці вже з якісним асфальтом вулиця Свободна. Хоча вона й не центральна, за словами мешканців, має велике значення для села: нею щодня курсують шкільний автобус і «швидка».

«Раніше ця дорога була в ямах, особливо її розмивало в негоду. Через це виходив з ладу транспорт, діти не могли вчасно дістатися до школи, – розказала секретар Миколаївської сільської ради Зінаїда Селіванова. – Самотужки потягнути капремонт вулиці ми не могли – звернулися по допомогу до ДніпроОДА».

Оновлена дорога пролягає повз подвір’я Олександра Олефірова.

«Шлях не впізнати. Такого асфальту ми ще не бачили ніколи, – поділився враженнями чоловік.Зараз і автівки розминаються легко, і пішоходи можуть пройти вільно. Видно, що дорога зроблена капітально».

Жителі Петропавлівки не впізнають вулицю Свободи, адже ще нещодавно вона була у вибоїнах.

«Це перша вулиця в селищі, якою тепер можна пересуватися з комфортом, – розповіла місцева мешканка Олена Карпенко. – Щодня проїжджаю по ній на велосипеді. Раніше ями були глибоченні – тепер котиш, як по автобану».

Аби зробити капітальний ремонт дороги, на місцевий бюджет навіть не розраховували, наголосив заступник селищного голови Сергій Стребуль.

«Ми в змозі лише латати ями. А ось для високоякісного ремонту коштів хронічно не вистачає. Добре, що область виручає», – зазначив він.

За два останні роки команда ДніпроОДА вже капітально відремонтувала більше 300 комунальних автодоріг області.


Вулиця Свободна вперше з якісним асфальтом.


Вона не центральна, але має велике значення для села.


«Шлях не впізнати. Такого асфальту ми ще не бачили ніколи», – поділився враженнями Олександр Олефіров.


Ось таке покриття тепер має дорога.


Ніякого ямкового ремонту, тільки - капітальний.


«Самотужки потягнути капремонт вулиці ми не могли – звернулися по допомогу до ДніпроОДА», – розказала Зінаїда Селіванова.


Ходити та їздити такою дорогою - одне задоволення.


А ось такою стала вулиця Свободи в Петропавлівці.


Раніше вона була у вибоїнах...


тепер рівна та без перешкод.


«Це перша вулиця в селищі, якою тепер можна пересуватися з комфортом. Тепер котиш, як по автобану», – розповіла Олена Карпенко.


Ремонт - коштом обласного бюджету.


«Ми в змозі лише латати ями. А ось для високоякісного ремонту коштів хронічно не вистачає. Добре, що область виручає», – зазначив Сергій Стребуль.


У 2017-му команда ДніпроОДА планує капітально відремонтувати майже 160 комунальних доріг регіону.





Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор



File Attachment Icon
ATTSF1DZ.jpg