Павлоградський район
www.pavl.dp.gov.ua


Вже четвертий рік конкурс „Громада своїми руками“ впевнено та успішно крокує селами Павлоградщини. За три роки 31 об’єкт було зроблено вмілими руками активних та талановитих жителів сільських громад. І це дуже цікаві та потрібні проекти.

Кожного року організаторами конкурсу виступають Павлоградська районна рада та райдержадміністрація, ініціатива та фінансова підтримка – компанія ДТЕК, Адміністратор – Павлоградська Агенція місцевого розвитку.
Завдяки проекту „Громада своїми руками“ ініціативні люди втілюють в життя свої мрії та цікаві ідеї.
Все – від ідеї до самого майданчика, або зони відпочинку – все люди роблять своїми руками за фінансової підтримки ДТЕК, районної та сільської влади, підприємців та фермерських господарств.
Для сільських громад Павлоградського району участь у всіляких конкурсах – звичайна справа. Тому ініціативні жителі громад разом із сільськими головами дуже активно долучаються до справи, і ось вже четвертий рік ми маємо чудові проекти, тож, сподіваємось, що результати цього року будуть не менш цікаві та корисні.
Цього року у конкурсі прийняли участь 20 проектів. Сьогодні найкращі 8 проектів-переможців отримали свої заслужені сертифікати про перемогу, а всі учасники – слова подяки.
На урочистій церемонії нагородження переможців конкурсу міні-грантів в сільській місцевості в рамках проекту „Громада своїми руками“ були присутні заступник директора з сервісу ПАТ ДТЕК Шахтоуправління „Героїв Космосу“ Таращук Олександр Миколайович, регіональний представник ДТЕК з соціального розвитку Коновалова Олена Олексіївна, голова Агенції економічного розвитку міста Павлоград Чумак Наталя Валеріївна.

Переможцям конкурсу міні-грантів „Громада своїми руками“ 2019 в Павлоградському районі:
1. Проект „Будемо добре готувати, щоб росли наші малята“, ініціативна група „Комунальний дошкільний навчальний заклад „Межиріцький ясла-садок № 2 „Веселка“ загального розвитку“.
2. Проект „Зберігши тепло – збережеш здоров’я“, ініціативна група „Комунальний дошкільний навчальний заклад „Межиріцький ясла-садок №1 „Сонечко“ загального розвитку“.
3. Проект „Створення умов для здорового харчування та соціокультурної адаптації школярів в Межиріцькому ліцеї ім. І. С. Обдули“, ініціативна група „Батьківський комітет комунального закладу „Межиріцький ліцей ім. І.С. Обдули“ Межиріцької сільської ради“.
4. Проект „Крапля крові рятує життя“, ініціативна група „КЗ „Павлоградська районна лікарня“ ДОР“.
5. Проект „Творча майстерня», ініціативна група „Богданівська філія І –ІІ ступенів КЗ „Богданівська опорна ЗШ І-ІІІ ст.“.
6. Проект „Крок до успіху“, ініціативна група „Долоньки доброти“ (с. Богданівка).

7. Проект „Блакитна лагуна“, ініціативна група „Екватор“ (с. Троїцьке).
8. Проект „Літній амфітеатр“, ініціативна група „Майбутнє дітей в наших руках“ (с. Вербки).