www.pavl.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Павлоградський район >> Проекти рішень районної ради
Про використання майна, що належить до спільної власності територіальних громад району
Версія для друку Написати листа
П Р О Е К Т Р І Ш Е Н Н Я

Про використання майна, що належить до спільної власності територіальних громад району


Керуючись статтями 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, статтями 5, 6, пунктом 2 статті 15 Закону України „Про оренду державного та комунального майна“, рішенням районної ради від 10 липня 2014 року № 540-39/VІ „Про заходи щодо подальшого удосконалення управління об’єктами, що перебувають у спільній власності територіальних громад району“ (із змінами), на підставі звернення Павлоградського районного комунального підприємства „Павлоградська пересувна механізована колона“ від 10 січня 2022 року № 1001/2022, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань управління спільною власністю територіальних громад та житлово-комунального господарства, районна рада вирішила:

1. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Павлоградська пересувна механізована колона“ на укладання договору оренди майна, віднесеного до Переліку першого типу (строком на один рік), а саме: майданчик з твердим покриттям загальною площею 500 кв. м, в погодинне користування, який розташований за адресою: м. Павлоград, вул. Харківська, 1-А, з переможцем аукціону нерухомого майна товариством з обмеженою відповідальністю „Автотранспортний навчальний центр“ для розміщення транспортних засобів.
2. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Павлоградська пересувна механізована колона“ на укладання договору оренди майна, віднесеного до Переліку першого типу (строком на один місяць), а саме: нежитлове приміщення (гараж) загальною площею 100 кв. м, який розташований за адресою: м. Павлоград, вул. Харківська, 1-А, з переможцем аукціону нерухомого майна фізичною особою Безруком Сергієм Анатолійовичем для зберігання сільськогосподарської продукції.
3. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Павлоградська пересувна механізована колона“ на укладання договору оренди майна, віднесеного до Переліку першого типу (строком на один рік), а саме: майданчик з твердим покриттям загальною площею 100 кв. м, який розташований за адресою: м. Павлоград, вул. Харківська, 1-А, з переможцем аукціону нерухомого майна фізичною особою Зуєвим Володимиром Олександровичем для розміщення транспортних засобів.
4. Надання в оренду майна, зазначеного в пунктах 1-3 цього рішення, здійснити згідно з чинним законодавством.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань управління спільною власністю територіальних громад та житлово-комунального господарства.


Голова районної ради Д.ПАВЛОВ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор