www.pavl.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Павлоградський район >> Проекти рішень районної ради
Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району на 2023 рік
Версія для друку Написати листа
П Р О Є К Т Р І Ш Е Н Н Я

Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району на 2023 рік

Керуючись п. 16 ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, Законом України „Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України“, постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2003 року № 621 „Про розроблення прогнозних і програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проекту державного бюджету“ (із змінами), розглянувши і обговоривши поданий районною державною адміністрацією проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2023 рік, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, сільського господарства, інвестицій, зв’язку, торгівлі, утримання доріг та розвитку транспортної інфраструктури, районна рада вирішила:

1. Затвердити програму соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району на 2023 рік та основні показники соціально-економічного розвитку на 2023 рік (додаються).
2. Доручити райдержадміністрації розробити і затвердити заходи щодо виконання основних показників соціально-економічного та культурного розвитку району на 2023 рік.
3. Координацію роботи з виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району на 2023 рік покласти на райдержадміністрацію.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, сільського господарства, інвестицій, зв’язку, торгівлі, утримання доріг та розвитку транспортної інфраструктури.

РАЙОН ПРОГРАМА НА 2023 РIК.rarРАЙОН ПРОГРАМА НА 2023 РIК.rarОСНОВНI ПОКАЗНИКИ -2023.rarОСНОВНI ПОКАЗНИКИ -2023.rar


Голова районної ради Д.ПАВЛОВ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор