www.pavl.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Вівторок, 23 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Павлоградський район >> Проекти рішень районної ради
Про використання майна, що належить до спільної власності територіальних громад району
Версія для друку Написати листа
П Р О Е К Т Р І Ш Е Н Н Я

Про використання майна, що належить до спільної власності територіальних громад району

Керуючись статтями 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, пунктом 2 статті 15 Закону України „Про оренду державного та комунального майна“, рішенням районної ради від 10 липня 2014 року № 540-39/VІ „Про заходи щодо подальшого удосконалення управління об’єктами, що перебувають у спільній власності територіальних громад району“ із змінами, на підставі звернення Павлоградського районного комунального підприємства „Пересувна механізована колона № 90“ від 28 квітня 2021 року № 17, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань управління спільною власністю територіальних громад та житлово-комунального господарства, районна рада вирішила:

1. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Павлоградська механізована колона № 90“ на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що розташоване на другому поверсі адміністративної будівлі за адресою: м. Павлоград, вул. Світличної Ганни, 53, а саме: кабінет № 223, загальною площею 27,1 кв.м., з Дніпропетровською обласною організацією Всеукраїнського об’єднання „Батьківщина“ для розміщення громадської приймальні депутата Дніпропетровської обласної ради Ульяхіної Антоніни Миколаївни.
2. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Павлоградська механізована колона № 90“ на укладення договору оренди нежитлового приміщення, що розташоване на другому поверсі адміністративної будівлі за адресою: м. Павлоград, вул. Світличної Ганни, 53, а саме: кабінет № 203, 204 загальною площею 38,3 кв.м., з Павлоградською районної організацією політичної партії „Європейська солідарність“ для розміщення громадської приймальні депутата Павлоградської районної ради Слібченка Дениса Ігоровича.
3. Надання в оренду майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, здійснити згідно з чинним законодавством.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань управління спільною власністю територіальних громад та житлово-комунального господарства.


Голова районної ради Д.ПАВЛОВ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор