www.pavl.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Павлоградський район >> Проекти рішень районної ради
Звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району за 9 місяців 2022 року
Версія для друку Написати листа
П Р О Є К Т Р І Ш Е Н Н Я

Звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району за 9 місяців 2022 року

Керуючись п. 16 ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, розглянувши і обговоривши подані райдержадміністрацією звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району та показники соціально-економічного розвитку Павлоградського району за 9 місяців 2022 року, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, сільського господарства, інвестицій, зв’язку, торгівлі, утримання доріг та розвитку транспортної інфраструктури, районна рада вирішила:

1. Затвердити звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району за 9 місяців 2022 року та основні показники соціально-економічного розвитку Павлоградського району за 9 місяців 2022 року (додаються).
2. Вважати головним завданням у роботі районної, міських, селищної, сільських рад та керівників підприємств всіх форм власності здійснення комплексу заходів щодо досягнення показників соціально-економічного розвитку району в повному обсязі.
3. Рекомендувати райдержадміністрації координацію роботи щодо виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Павлоградського району на 2022 рік покласти на заступників голови райдержадміністрації за напрямками роботи, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, сільського господарства, інвестицій, зв’язку, торгівлі, утримання доріг та розвитку транспортної інфраструктури.

Звіт соц-економ за 9 місяців 2022 року.rarЗвіт соц-економ за 9 місяців 2022 року.rarОсновнi показники за 9 міс 2022 року.rarОсновнi показники за 9 міс 2022 року.rar


Голова районної ради Д.ПАВЛОВ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор