www.pavl.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Павлоградський район >> Проекти рішень районної ради
Про використання майна, що належить до спільної власності територіальних громад району
Версія для друку Написати листа
П Р О Е К Т Р І Ш Е Н Н Я

Про використання майна, що належить до спільної власності територіальних громад району


Керуючись статтями 43, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, статтями 5, 6, пунктом 2 статті 15 Закону України „Про оренду державного та комунального майна“, рішенням районної ради від 10 липня 2014 року № 540-39/VІ „Про заходи щодо подальшого удосконалення управління об’єктами, що перебувають у спільній власності територіальних громад району“ із змінами, на підставі звернень Павлоградської районної державної адміністрації від 09 листопада 2021 року № 133, Павлоградського районного комунального підприємства „Пересувна механізована колона № 90“ від 15 листопада 2021 року № 44 та № 45, від 25 листопада 2021 року № 46 та № 47, Павлоградського районного комунального підприємства „Павлоградська пересувна механізована колона“ від 05 листопада 2021 року № 0511/2021, від 10 листопада 2021 року № 1011/2021, від 12 листопада 2021 року № 1211/2021, від 16 листопада 2021 року № 1611/2021, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань управління спільною власністю територіальних громад та житлово-комунального господарства, районна рада вирішила:

1. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Пересувна механізована колона № 90“ на укладення договору оренди майна, віднесеного до Переліку другого типу, а саме: нежитлового приміщення, що розташоване на другому поверсі адмінбудівлі за адресою: м. Павлоград, вул. Ганни Світличної, буд. 53а, кабінет № 206, загальною площею 17,1 кв. м, з Дніпропетровським обласним центром соціальних служб .
2. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Пересувна механізована колона № 90“ на укладення договору оренди майна, віднесеного до Переліку другого типу, а саме: нежитлового приміщення, що розташоване на другому поверсі адмінбудівлі за адресою: м. Павлоград, вул. Ганни Світличної, буд.53а, кабінет № 213, загальною площею 24,0 кв. м, з Павлоградською районною організацією Профспілки працівників освіти і науки України Дніпропетровської області.
3. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Пересувна механізована колона № 90“ на укладення договору оренди майна, віднесеного до Переліку другого типу, а саме: нежитлового приміщення, що розташоване на другому поверсі адмінбудівлі за адресою: м. Павлоград, вул. Центральна, буд. 98, кабінет № 210, загальною площею 15,3 кв. м, з фінансовим відділом Павлоградської районної державної адміністрації.
4. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Пересувна механізована колона № 90“ на укладення договору оренди майна, віднесеного до Переліку другого типу, а саме: нежитлового приміщення, що розташоване на першому поверсі адмінбудівлі за адресою: м. Павлоград, вул. Центральна, буд. 98, кабінети: № 110, загальною площею 14,1 кв. м, №111, загальною площею 8,2 кв. м, №112 , загальною площею 14,0 кв. м, з Павлоградською районною державною адміністрацією.
5. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Павлоградська пересувна механізована колона“ на проведення аукціону на право оренди майна, віднесеного до Переліку першого типу, а саме: майданчик з твердим покриттям загальною площею 100 кв. м, який розташований за адресою: м. Павлоград, вул. Харківська,1-А, для розміщення транспортних засобів.
6. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Павлоградська пересувна механізована колона“ на проведення аукціону на право оренди майна, віднесеного до Переліку першого типу, а саме: нежитлове приміщення (гараж) загальною площею 100 кв. м, який розташований за адресою: м. Павлоград, вул. Харківська, 1-А, для зберігання сільськогосподарської продукції.
7. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Павлоградська пересувна механізована колона“ на проведення аукціону на право оренди майна, віднесеного до Переліку першого типу, а саме: майданчик з твердим покриттям загальною площею 500 кв. м, який розташований за адресою: м. Павлоград, вул. Харківська,1-А, для розміщення транспортних засобів.
8. Надати дозвіл Павлоградському районному комунальному підприємству „Павлоградська пересувна механізована колона“ на проведення аукціону на право оренди майна, віднесеного до Переліку першого типу ,а саме: нежитлове приміщення (гараж) загальною площею 100 кв. м, який розташований за адресою: м. Павлоград, вул. Харківська,1-А, для зберігання сільськогосподарської продукції.
9. Надати дозвіл виконавчому апарату Павлоградської районної ради на передачу Павлоградській районній державній адміністрації в тимчасове користування кондиціонера ВЕКО, який знаходиться в кабінеті № 210 для службового використання .
10. Надання в оренду майна, зазначеного в пунктах 1-9 цього рішення, здійснити згідно з чинним законодавством.
11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань управління спільною власністю територіальних громад та житлово-комунального господарства .


Голова районної ради Д.ПАВЛОВ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор