www.pavl.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Павлоградський район >> Проекти рішень районної ради
Про делегування Павлоградською районною радою окремих повноважень Павлоградській районній державній адміністрації
Версія для друку Написати листа
П Р О Е К Т Р І Ш Е Н Н Я

Про делегування Павлоградською районною радою окремих повноважень Павлоградській районній державній адміністрації

Відповідно до частини 6 статті 118 Конституції України, частини 1 статті 44 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“ та частини 1 статті 14 Закону України „Про місцеві державні адміністрації“, у зв’язку зі зміною адміністративно-територіального устрою районного рівня згідно з постановою Верховної Ради України від 17 липня 2020 року № 807-IX „Про утворення та ліквідацію районів“, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності та етики, Регламенту, взаємодії з органами місцевого самоврядування, районна рада вирішила:

1. Делегувати окремі повноваження Павлоградської районної ради передбачені частиною 1 статті 44 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“ Павлоградській районній державній адміністрації.
2. З питань делегованих повноважень районна державна адміністрація підзвітна і підконтрольна районній раді у порядку, визначеному чинним законодавством.
3. Рішення районної ради від 26 лютого 2016 року № 54-3/VІІ „Про делегування Павлоградською районною радою окремих повноважень Павлоградській районній державній адміністрації“ вважати такими, що втратило чинність.


Додаток перелік делегованих повноважень.rarДодаток перелік делегованих повноважень.rar

Голова районної ради Д.ПАВЛОВ
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор